Creșterea prețului pe toate rutele!

- Dec 03, 2020-

Afectate de epidemie, tot mai multe țări au fost "închise" pentru a doua oară, iar multe porturi au fost supraaglomerate. Lipsa de caz, izbucni cabina, dump cabinet, sari portul, creștere a mărfurilor nebun, oamenii de comerț exterior sunt sub o presiune fără precedent.

Cele mai recente cifre arată o creștere de 170 % de la an la an a ratelor europene și o creștere de 203 % de la an la an pe rutele mediteraneene. În plus, pe măsură ce epidemia din Statele Unite devine mai gravă, liniile de transport aerian sunt blocate, transportul maritim de marfă va continua să crească.

Pentru expeditorii din Asia și Europa, nu există nici un sfârșit în vederea durerii tarifelor ridicate de transport de marfă, care va fi majorată în continuare luna viitoare, în plus față de suprataxele voinic și taxele de produse premium percepute în prezent pentru a asigura echipamentele de la bord și spațiu.

Pe ruta de întoarcere, situația exportatorilor europeni este, fără îndoială, mai gravă;Se înțelege că aceștia nu vor putea asigura o rezervare în Asia cu orice preț până în ianuarie.


Wooden Cutlery

O pereche de:Echipa Dexuan out de formare Următoarea:Tacâmuri biodegradabile cu șervețel