Despre noi

dexuan plastic.jpg

Istoria noastra

Dongguan Dexuan Plastic Hardware Products Co, Ltd. localizează în orașul Dongguan din China, cu mai mult de 10 ani de experiență în tacâmuri și tacamuri domeniul.

Există 8 departamente, cum ar fi departamentul de inginerie, departamentul de mucegai, departamentul de achiziții, departamentul de injecție, divizia de ambalaje, unitatea de afaceri, QC și administrația.


Ne-am specializat în Set de tacâmuri de linie aeriană, cuțit de unică folosință, furculiță, lingura, agitator și cremă coroană, tacamuri de unică folosință, etc.

QQ图片20190518110847


Fabrica noastra

Dexuan® are facilități avansate, care includ mai multe seturi de mașini de turnare prin injecție de mare viteză și manipulator. Avem 8 proceduri de lucru și teste stricte înainte de expediere pentru a asigura o calitate constantă a produselor. Produsele noastre pot păstra calitatea bună în apă rece sau caldă.


Există mai multe strunguri CNC, mașină de tăiat, mașină de frezat, strung, planor, presa și alte mașini și unelte de sprijin în atelier de mucegai. Atelierul este responsabil pentru producția de noi produse și producția de mostre, cercetare și îmbunătățire a noilor tehnologii. Oferim îndrumare tehnică pentru atelierul de injectare și servicii de întreținere.


Atelierul nostru de injectare acoperă o suprafață uriașă și include mai multe seturi de mașini de turnare prin injecție de mare viteză și manipulator. De asemenea, instalăm brațe robotizate pentru a ne asigura siguranța. Toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardizarea pentru a garanta calitatea produsului și data livrării.


Atelierul nostru de montaj este un atelier fără praf și are peste 23 de angajați și 3 linii de producție și asamblare care sunt disponibile într-o varietate de lungimi de lucru diferite pentru a satisface nevoile de ambalare ale clienților. În fabricarea produselor, atelierul nostru de asamblare dispune de sisteme de duș pentru a asigura un mediu de producție curat și fără praf. compostablesupplier.jpg

Produsul nostru

Set de tacâmuri pentru liniile aeriene;

Linii aeriene pentru tacamuri;

Furculiță cu cuțit de unică folosință și lingură;

Tacamuri de unica folosinta;

Agitator și cremă;

Spoon & Scoop;

Materiale plastice


Expoziția a 32-a ediție a Târgului de Articole din Hong Kong

exhibition.jpg

Certificatul nostru

Avem peste 10 ani de experiență în producția de tacamuri din plastic. Fabrica noastra ofera produse de calitate superioara din material plastic.

证书图排版设计.jpg

Certificat BSCI

BSCI-3.jpg

Echipament de productie

1) 18 seturi de mașini de turnare prin injecție de mare viteză.

2) 3 seturi de mașină Spark.

3) 6 seturi de paturi de gonguri.

4) 3 seturi de CNC.

5) 3 seturi de linii automate de ambalare.


1-2 (5)(001).jpg1-2 (6)(001).jpg

Piața de producție

Exporturile noastre anuale din fabrică au atins 10 milioane de dolari. Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu sunt toate zonele principalelor noastre piețe de producție. Vânzările pe piața europeană au crescut cu 15% față de anul trecut. Am produs produse pentru Procter & Gamble, Nestle, Deutsche Lufthansa, Hong Kong Airlines și așa mai departe.


Am participat la promoția de vânzări a companiei Procter & Gamble, cele trei tipuri de desene de plastic au fost produsele noastre exclusive de dezvoltare și proiectare. Compania P & G a obținut performanțe remarcabile în acest trimestru cu produsele noastre de promovare. Și am colaborat cu ei până acum, ne-au dat în jur de 1 milion de dolari de afaceri pe an.


Brand Map.jpg

Serviciul nostru

Ne angajăm să folosim materii prime pure pentru producție și restituirea integrală în caz de calitate proastă sau livrare târzie prin semnarea contractului de calitate.

Pentru a ușura afacerea dvs., solicităm doar cerințele dvs. foarte importante de achiziții pentru a furniza soluții personalizate profesionale, inclusiv, dar fără a se limita la produse, producție, logistică.


4406C635F2ADE2E5F1DB88D7AE282CF5(001).jpg CE870DBF7C79A2A6AE2DC532F7754F3E(001).jpg

_MQWT5QMJ_8_ @ 7BCZF5} M} G_ 副本 (001) .jpg 2_CEBRLXJN $ `A2SA% ~ S2Z_N (001) .jpg